Ajankohtaista

Hyvää talven jatkoa!

HOX! KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI TOIMINTA KESKEYTYKSISSÄ. Tiedotamme tilanteen normalisoituessa.

Kesän tapahtumat vai pitäisikö sanoa suunnitellut tapahtumat on tehty tai jäänyt tekemättä. Uusin tuulin eteenpäin. Ensi kesänä on tarkoitus jatkaa talkootyötä hautausmailla. Katso alempaa tiedote!

Jäsenmaksu on edelleen sama ja uusia jäseniä toivotaan mukaan. Myös talkoolaisia. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Anteroon.

Jouluruokailu järjestettiin Akkavaaran pizzeriassa 28.11.2019 Mukana oli parikymmentä talkoolaista ja hallitus.

Talkoolaisten syysretki typistyi Kantalahden parin yön retkeksi yhteensattumien vuoksi. Pieni porukka kävi kuitenkin ja ihan mukavaa oli.

Hox! Talkooporukka ja uudet talkoolaiset! Ensi kesän talkoot jatkuvat hautausmaiden kunnostuksilla ja raivauksilla, sikäli mikäli luvat saadaan. Halukkaat voivat ilmoittautua Anterolle viimeistään tammikuun loppuun mennessä, jotta lupapaperit saadaan ajoissa ĺaitettua hakuun. Ilmoittakaa voimassa oleva passin numero, passin myöntäjä, viisumin numero, mahdollisen ajoneuvon tiedot (auton merkki, rekn:o ). Oma nimenne, hetu ja osoite. Anteron sp: antero.miettinen@pp.inet.fi tai puh. 0400191875

Tulevia tapahtumia tiedotamme kevään aikana.

eeva-liisa

Ps. Jäsenmaksun voi tälle vuodelle (2020) maksaa myös etukäteen suoraan tilille FI04 5409 0020 0075 10  ja jäsenmaksu on 15 €. Lähetämme paperisen version jäsenmaksusta jäsenkirjeen mukana kevään kokouksen jälkeen.

 

 

 

 

Uusia (tai vanhoja oikeastaan) valokuvia Vuorikylästä 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-l 15.01.2020