AJANKOHTAISTA (10.3.2023)

Hyvää talven jatkoa!

Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museon kanssa jatkamme yhteistyötä osallistumalla 1. huhtikuuta Sallan maatalousnäyttelystä 1963 kertovan näyttelyn avajaisiin.

Salla-päivänä 19.7. esittelemme toimintaamme kunnan toritapahtumassa ja valmistamme ja myymme perinteistä kuivalihakeittoa. Suunnitelmissa on samalle viikolle videoilta Rajakievarissa, sillä viime kesänä kotiseutumatkamuisteluja oli katsomassa lähes 40 henkilöä eri puolilta Suomea.

Kotiseuturetkiä vanhaan Sallaan emme kesän aikana pysty maailmantilanteen vuoksi järjestämään. Kutsumme jäseniämme Kveenien jäljillä -matkalle Norjan Kirkkoniemeen ja Pykeijaan 17.–20. elokuuta. Linja-autokuljetuksesta seura perii ainoastaan omavastuuosuuden, jonka lisäksi matkavakuutus (hanki omasta vakuutusyhtiöstäsi) ja majoitus kolmeksi yöksi Kirkkoniemeen varataan ja maksetaan itsenäisesti (Kirkenes Hotell/Scandic/Thon Hotel/Barets/airbnb). Seura ei ota vastuulleen varauksia tai muutos- ja peruutusmaksuja.

Tule mukaan suunnittelemaan matkaa, etsimään kämppäkaveria ja tekemään varauksia Sallan kirjastoon torstaina 23. helmikuuta kello 17. Mukaan infoon pääsee myös teams-yhteydellä. Linkki ilmoitetaan myöhemmin tällä sivulla.

Omavastuuosuus 40 euroa maksetaan 31.3. mennessä Salla-seuran tilille
FI04 5409 0020 0075 10.  Jos peruutat osallistumisesi niin maksua ei palauteta. Maksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että koko matka peruuntuu. Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kirjoita lisätietoja osaan nimesi ja puhelinnumerosi. Jäsenmaksu 2023 on oltava maksettuna.

Lisätietoja ja alustavan matkaohjelman saat puheenjohtajalta 044-243 3343 tai palmqvist.katja@gmail.com

olemme myös facebookissa!